Jogi közlemények

Szerzői jogok

Az oldalon szereplő szövegek és tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország licenc alatt elérhetőek. Azaz non-profit keretek között, módosítások nélkül (teljes terjedelemben), a szerző és a weboldal címének feltüntetésével szabadon utánközölhetőek a szerző előzetes írásos beleegyezése nélkül is.

Az egyes termékek, azok technikai részletei és a kapcsolódó "know-how" teljes jogi védelem alatt állnak.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Scriptum Zrt. kötelezettséget vállal arra, hogy a honlapjával kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A Scriptum Zrt. honlapjával kapcsolatos adatkezelések önkéntes hozzájáruláson alapulnak. Cégünk a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja.

A Scriptum Zrt. nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi a látogatóira, ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek. Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését.

Creative Commons logó